Λιγότερο από 60 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού με την ομοσπονδία των εργαζομένων στην Καθαριότητα.

Στην τροπολογία που κατατέθηκε τη Δευτέρα προβλέπεται η αύξηση του ορίου ηλικίας από τα 45 στα 50 έτη και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα διεύρυνση προς τα πάνω​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τα μέλη της αντιπροσωπείας που πήγαν στο Μέγαρο Μαξίμου απέφυγαν να δώσουν λεπτομέρειες για τα όσα τέθηκαν επί τάπητος, κάνοντας λόγο για μια «πολύ καλή συνάντηση». Παράλληλα, γνωστοποίησαν ότι ουσιαστικές εξελίξεις στο ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων θα υπάρξουν στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε την κατάργηση του ορίου ηλικίας για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό του Υπουργείου Εσωτερικών και δεσμεύτηκε ότι τα σκουπίδια θα παραμείνουν σε δημόσια χέρια.

Στην τροπολογία που κατατέθηκε τη Δευτέρα προβλέπεται η αύξηση του ορίου ηλικίας από τα 45 στα 50 έτη και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα διεύρυνση προς τα πάνω, η οποία και θα «πιάσει» αρκετούς από τους τωρινούς συμβασιούχους στην Καθαριότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι την άρση του αδιεξόδου, πάντως, το… σκουπίδι πνίγει την πρωτεύουσα και άλλες πόλεις ανά την ελληνική επικράτεια, με τις υψηλές θερμοκρασίες να μετατρέπουν σε… υγειονομική βόμβα τους ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων.

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi.gr (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης