Την τελευταία του πνοή άφησε στη θάλασσα ένας 71χρονος υποβρύχιος αλιέας, την Πέμπτη 8/10, ανοιχτά των Μολάων, στη Λακωνία. Τη σορό του εντόπισαν λιμενικοί και ιδιώτες.

Η ανακοίνωση του λιμενικού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοϊών για περιστατικό αγνοούμενου 71χρονου ημεδαπού υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή ”ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” Λακωνίας. 

»Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., το ιδιωτικό σκάφος ”ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ” Τ.Λ. 468 και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

»Ο 71χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή ιδιωτών στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, σε δύσβατη βραχώδη ακτή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ο ανωτέρω αφού ανασύρθηκε από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή στελεχών του τοπικού κλιμακίου Πυροσβεστικής, μελών του ΕΚΑΒ και ιδιωτών,  διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

»Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης