Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση για να καταγγείλει το Υπουργείο Πολιτισμού και την κυβέρνηση, που έχει αφήσει άνεργους τους οικοδόμους σε δύο έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Πολιτισμού που έχει δύο μήνες τώρα 14 συναδέλφους απλήρωτους στο έργο για την ανάδειξη του μεγάλου θεάτρου στη Γόρτυνα, ενόψει μάλιστα των εορτών που έρχονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυβέρνηση αυτό που θέλει για τους εργαζόμενους, είναι να εργάζονται χωρίς να πληρώνονται, “παγιώνοντας” αυτήν την τακτική. Πριν μερικές μέρες το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε στο έργο ανασκαφής για την επέκταση του Βενιζελείου. Εδώ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο αντεργατικός ρόλος της κυβέρνησης που ουσιαστικά είναι ο χειρότερος εργοδότης και αποκαλύπτει ότι θέλει τους εργάτες να είναι σκλάβοι. Η κυβέρνηση και το κεφάλαιο θέλουν να ξανατσουλήσουν το τροχό της δήθεν ανάπτυξης με τέτοιους πολύ χειρότερους όρους για τους εργαζόμενους.

Μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων βρέθηκαν σήμερα δίπλα στους συναδέλφους και καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταγγέλλουν τα περιστατικά απλήρωτης εργασίας στο συνδικάτο.

Σκλάβοι στον 21 αιώνα δεν θα γίνουμε. Να καταβληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης