Με προκαθορισμένα ραντεβού θα γίνεται από σήμερα η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων στις γειτονιές του Ηρακλείου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, το φορτηγό της αποκομιδής θα βρίσκεται καθημερινά σε συγκεκριμένες γειτονιές, σε σημεία και σε ώρες που θα είναι γνωστά εκ των προτέρων στους δημότες, ώστε να μπορούν να φέρνουν έπιπλα, οικιακές συσκευές, στρώματα, ντεπόζιτα αλλά και κάποια προϊόντα κηπουρικών εργασιών οικιακής προέλευσης σε περιορισμένη ποσότητα όπως κλαριά, φύλλα, χόρτα, ξερά άνθη, υπολείμματα κοπής δέντρων και θάμνων.

Όπως αναφέρεται, στα αντικείμενα αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται υπολείμματα οικοδομικών υλικών (μπάζα), ενώ υπενθυμίζεται ότι για τα ογκώδη αντικείμενα η Υπηρεσία Καθαριότητας θα εξακολουθεί να δέχεται τηλέφωνα για ραντεβού αποκομιδής από την οικία του δημότη στην περίπτωση που δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα μεταφοράς εκ μέρους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να εκλείψουν οι αυτοσχέδιες χωματερές δίπλα στους κάδους και να βελτιωθεί αισθητά η εικόνα της καθαριότητας σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Για να επιτύχει η δράση, όπως πέτυχε το μέτρο της αποκομιδής με ραντεβού στο κέντρο του Ηρακλείου, είναι απαραίτητη η καλή συνεργασία των δημοτών με την Υπηρεσία Καθαριότητας» καταλήγει η ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης