Συνεχίστηκε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης η εκδίκαση της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά και όπλα.

Μια διαδικασία, η οποία διακόπηκε για την άλλη Πέμπτη στις 10 Απρίλη, με την πρόταση της εισαγγελικής Αρχής, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις 13:00 ένας από τους κατηγορούμενους της «μαφίας» του χασίς, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με ασθενοφόρο.

Ο άνδρας που ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία είναι ο 36χρονος γεωργοκτηνοτρόφος από τα Ρουσσοχώρια που είναι προφυλακισμένος και βρίσκεται στη λίστα με τους βασικούς κατηγορούμενους.

Υπενθυμίζεται κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη (27-3), το Δικαστήριο απέρριψε τις ενστάσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, αναφορικά με τη μη εγκυρότητα της ανάγνωσης των εγγράφων της δικογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού αναγνώστηκαν τα έγγραφα, η διαδικασία συνεχίστηκε με την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης, οι οποίοι ήταν συγγενείς και φίλοι των κατηγορουμένων.

Ενώ σήμερα, είχαμε τις απολογίες των κατηγορουμένων για την πολύκροτη υπόθεση της «μαφίας του χασίς», κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: creteplus.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης