Δυο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Πρόκειται για έναν 39χρονο και μία 69χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη κατά την παραλαβή ενός δέματος μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 272,1 γραμμάρια ηρωίνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, προέκυψε ότι την ποσότητα ναρκωτικών ουσιών απέστειλε ένας 42χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ενώ το δέμα η 69χρονη θα το παρέδιδε στον 39χρονο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι ο 42χρονος με τον 39χρονο λειτουργούσαν κατ’ εντολή ενός 63χρονου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρες στο στάδιο της ανάπτυξης, 112 γραμμάρια κάνναβης, τρία κυνηγετικά όπλα, ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή και το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης