Μία νέα υπόθεση ζωοκλοπής κατάφερε να εξιχνιάσει η τοπική ΕΛ.ΑΣ. προχωρώντας στη σύλληψη ενός 47χρονου Έλληνα που συνελήφθη άμεσα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην εν λόγω υπόθεση εμπλέκονται αλλά τρία άτομα, εντούτοις συνελήφθη μόνο ο ένας, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζωοκλοπή έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς Σάββατο, όταν άγνωστοι κατάφεραν να πάρουν από ποιμνιοστάσιο σε περιοχή κοντά στο Δεμάτι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος συνολικά 83 αιγοπρόβατα.

Η αστυνομία ωστόσο, έπειτα από συντονισμένες κινήσεις, κατάφερε να βρει τα ζώα σε χώρο κοντά στον οικισμό Πουλιές, συλλαμβάνοντας τον 47χρονο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ημεδαπός κατηγορούμενος για ζωοκλοπή, στο Ηράκλειο.

Συνελήφθη άμεσα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος, ημεδαπός κατηγορούμενος για ζωοκλοπή.

Ειδικότερα, άγνωστο άτομο αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας ημεδαπού ογδόντα τρία (83) αιγοπρόβατα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ο ανωτέρω συλληφθείς είχε προβεί στην αφαίρεση των εν λόγω αιγοπροβάτων και, αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης