Ένταση και διαπληκτισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στον Κούλε, όπου είχε προγραμματιστεί συναυλία με τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, με αφορμή την ανακαίνιση του ενετικού φρουρίου.

Δεκάδες πολίτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν την συναυλία έμειναν τελικά στον … λιμενοβραχιονα καθώς τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο φρούριο! Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο ekriti.gr, η είσοδος στο ενετικό φρούριο επιτρεπόταν μόνο για τους κατόχους προσκλήσεων, ενώ όσοι δεν διέθεταν μπορούσαν να παρακολουθήσουν την μουσική εκδήλωση από … προτζέκτορα που είχε τοποθετηθεί έξω από τον Κούλε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός αυτό εξόργισε τους πολίτες, οι οποίοι έβλεπαν να εισέρχονται μέσα στο ενετικό φρούριο οι τοπικοί μας άρχοντες, αλλά όχι ο … απλός κόσμος που κατέβηκε μέχρι το λιμάνι της πόλης.

Ωστόσο οι τοπικοί φορείς και οι παράγοντες απόλαυσαν τη συναυλία υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Πυλαρινού.

Ένταση όμως υπήρξε και με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, στον οποίο δεν δόθηκε ο λόγος για να μιλήσει κατά την διάρκεια των εγκαινίων, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, τόσο ο ίδιος, όσο και η υπόλοιπη δημοτική ομάδα, ενώ οι διοργανωτές έκαναν λόγο για παρεξήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την κατακραυγή πάντως από τον κόσμο, η πύλη του Κούλε άνοιξε για τους Ηρακλειώτες, οι οποίοι γέμισαν το φρούριο και απόλαυσαν την -επεισοδιακή- συναυλία.

Πηγή: ekriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης