Ηράκλειο: Έργα 750.000 ευρώ σε Οροπέδιο και Ασήμι από την Περιφέρεια Κρήτης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019, 13:58
Ηράκλειο: Έργα 750.000 ευρώ σε Οροπέδιο και Ασήμι από την Περιφέρεια Κρήτης

Συμβάσεις προϋπολογισμού 747.900 ευρώ για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού γηπέδου Ασημίου υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Όσον αφορά στο έργο «Αποκατάσταση Οδικού Δικτύου Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου» με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ, περιλαμβάνει αποκατάσταση ασφαλτικών, την επανατοποθέτηση υφιστάμενων σχαρών ομβρίων υδάτων και την κατασκευή τάφρων απορροής ομβρίων, πλακοστρώσεις και την κατασκευή αγωγού λυμάτων. Οι παραπάνω εργασίες θα εκτελεσθούν στους οικισμούς: Αβρακόντε, Άγ. Γεώργιος, Άγ. Χαράλαμπος, Καμινάκι, Κάτω Μετόχι, Λαγού, Πινακιανό, Μαγουλά, Μαρμακέτο, Μέσα Λασίθι, Τζερμιάδων, Ψυχρό.

Σε ό,τι αφορά στο έργο «Αποκατάσταση Αγωνιστικού Χώρου του Δημοτικού Γηπέδου Ασημίου» με προϋπολογισμό 247.900 ευρώ, προβλέπεται να γίνει αντικατάσταση του παλιού συνθετικού χλοοτάπητα με νέο τελευταίας γενιάς. Τα δύο έργα από την Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019, 15:21