Για περίπου 20 χρόνια ένας εργολάβος «φαντομάς» είχε καταφέρει να εξαπατήσει κάθε δημόσια Υπηρεσία της Κρήτης και είχε πετύχει να δραστηριοποιείται ανενόχλητος, ανοίγοντας επιχειρήσεις και αναλαμβάνοντας το ένα έργο μετά το άλλο.

Ο 36χρονος Αλβανός, ο οποίος για την κοινωνία του Ηρακλείου ήταν ένας καλός…επιχειρηματίας, δικτυωμένος και γνωστός, αποκαλύφθηκε όταν η Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Ηρακλείου άνοιξε το φάκελο του, βλέποντας μετά από εξονυχιστικό έλεγχο τα «τέρατα» που είχε κάνει και την «πλαστή» ζωή που είχε στήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι Αρχες, ο Αλβανός είχε καταφέρει να εξαπατά με ευκολία τις υπηρεσίες. Μια άνεση, η οποία όμως ήταν και η αιτία που έγινε τελικά αντιληπτός, καθώς ένιωθε πλέον σίγουρος πως δεν πρόκειται να συλληφθεί ποτέ.

Χαρακτηριστικό της λατρείας που είχε για τις κομπίνες είναι πως ακόμη και τα δύο του παιδιά, τα είχε δηλώσει στο Ληξιαρχείο με άλλο όνομα, από αυτά που χρησιμοποιούσε!

Με το πλαστό του διαβατήριο ο «φαντομάς» είχε καταφέρει να ανοίξει μπαρ στην Αμμουδάρα, να αποκτήσει μια κατασκευαστική εταιρεία, να οδηγεί πολυτελές αυτοκίνητο και να έχει ακόμη και ένα μικρό σκάφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην διάθεση του επίσης είχε πάρα πολλά ΑΦΜ, βιβλιάρια υγείας, κάθε είδους έγγραφα και πιστοποιητικά, πλαστό διαβατήριο και πολλά άλλα. Τώρα οι έρευνες στρέφονται στο ενδεχόμενο να είναι μπλεγμένος και σε υποθέσεις «ξεπλύματος χρήματος».

ΠΗΓΗ: creteplus.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης