Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή Κρεββατάς της Βιάννου στο Ηράκλειο, με θύμα έναν 50χρονο άνδρα από τη Ρουμανία που στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά, κάηκε ζωντανός.

Όλα ξεκίνησαν όταν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού όπου διέμενε ο άτυχος άνδρας, ξέσπασε πυρκαγιά στις άδειες κυψέλες μελισσιού που διατηρούσε. Γρήγορα οι φλόγες επεκτάθηκαν και μέσα στο σπίτι. Στην προσπάθεια του να σβήσει τη φωτιά, τυλίχθηκε ο ίδιος στις φλόγες με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πτώμα του άτυχου εντόπισαν οι πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο Ρουμάνος ζούσε μόνος χωρίς γυναίκα και παιδιά, ενώ ο μόνος συγγενής που είχε στο χωριό ήταν μία ξαδέλφη του. Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, ο 50χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού, είχε έρθει στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον αφού στη χώρα του ήταν άστεγος.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο, απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν μαρτυρίες συγχωριανών που λένε ότι τον είδαν το πρωί να πηγαίνει κάπου και στη συνέχεια να επιστρέφει, ωστόσο έδειχνε να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο αναμένεται και ο ιατροδικαστής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης