Ενισχύονται οι υπηρεσίες και το έργο των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Ηρακλείου με προσλήψεις προσωπικού. Πρόκειται για την πρόσληψη 77 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Ηρακλείου, όπως ανακοινώνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ (Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής-Φροντίδας και Μαζικής Αθλησης Ηρακλείου).

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται στα γραφεία του οργανισμού από την Τετάρτη 1η Αυγούστου έως την Παρασκευή 10 Αυγούστου και ώρες από 9:00 – 13:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς για τη διαδικασία κατάθεσης πρόσκλησης Voucher μέσω ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς του δήμου. Προς αποφυγή μάλιστα, συνωστισμού, ταλαιπωρίας των ενδιαφερόμενων γονέων και για λόγους αξιοκρατίας και διαφάνειας, η διαδικασία επιλογής θα γίνει βάση μοριοδότησης του ΕΣΠΑ με σχετικούς πίνακες οπότε και δεν τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Η κατάθεση των προσκλήσεων Voucher θα γίνεται στα γραφεία της υπηρεσίας από αύριο έως και την Παρασκευή 3 Αυγούστου και ώρες 09:00 – 15:00 στη διεύθυνση: Καλοκαιρινού & Παπαδόπουλου 4, Χανιόπορτα – Ηράκλειο.

Επισημαίνεται πως οι ενδιαφερόμενοι γονείς έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν μέχρι δύο παιδικούς σταθμούς και θα πρέπει να προσκομίσουν: Την πρόσκληση voucher εκτυπωμένη και εκτυπωμένο το έντυπο που αναγράφονται τα μόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης