Εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου έλαβε ο 29χρονος από το Φόδελε, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον μηρό, έπειτα από την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, έξω από ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Ο 29χρονος ξεπέρασε τον κίνδυνο ακρωτηριασμού του ποδιού του και μεταφέρθηκε -κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας- σε θάλαμο της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου, όπου θα συνεχιστεί η προσπάθεια των γιατρών και των αγγειοχειρουργών για την άμεση αποκατάσταση της υγείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα ο 29χρονος από τα Ζωνιανά συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνομένος στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ, με τους θεράποντες ιατρούς να καταβάλλουν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Οι επόμενες ώρες εξακολουθούν να είναι κρίσιμες και οι γιατροί του νοσοκομείου περιμένουν τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας, ο 29χρονος τραυματίας, προκειμένου να μπορέσουν να κρίνουν την εξέλιξη της πορείας του.

Το νοσοκομειακό ίδρυμα του Ηρακλείου συνεχίζει να θυμίζει οχυρωμένο φρούριο, αφού τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια. Οι εντάσεις δεν λείπουν στους διαδρόμους του νοσοκομείου, όπου συγγενείς των δύο αντρών οι οποίοι κατηγορούνται για ένοπλη ληστεία σε χρυσοχοείο που βρίσκεται εντός ξενοδοχείου της Χερσονήσου, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο ΠΑΓΝΗ και προκαλούν φραστικά τις αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούν το Νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης