Προφυλακίσθηκε χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή Ηρακλείου, ο 23χρονος που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα και φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή της Ροδιάς Ηρακλείου.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Ηρακλείου και τελικά συνελήφθη την Κυριακή, για επεισόδια στο γήπεδο του Αιγάλεω, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις 13 Μαρτίου 2017, για την υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πτώμα του Ιάκωβου Εμμανουήλ εντοπίσθηκε στις 10 Ιανουαρίου, έξω από το αυτοκίνητό του, στην είσοδο του χωριού Ροδιά του Ηρακλείου, κοντά σε ρυάκι, φέροντας χτυπήματα. Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δυο άτομα, φερόμενοι ως δράστες.

Και οι δυο, ο 33χρονος συνέταιρος του θύματος και ένας 25χρονος, προφυλακίσθηκαν, αρνούμενοι τις κατηγορίες, ενώ ο συνεταίρος του θύματος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του είχε αναφερθεί σε εμπλοκή ενός τρίτου ατόμου στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης