Ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας, μια 29χρονη από το Ηράκλειο η οποία και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, λίγες ώρες μετά από τη φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 8:00 χθες το βράδυ για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε σταθμευμένοι αυτοκίνητο και μάλιστα σε δρόμο που βρισκόταν απέναντι από βενζινάδικο. Η κινητοποίηση που ακολούθησε ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα που κατόρθωσαν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί στα παρακείμενα σπίτια ή σε άλλα οχήματα. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο ΙΧ ήταν εκτεταμένες και η καμπίνα του οδηγού καταστράφηκε ολοσχερώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, έδειξαν από την πρώτη στιγμή σημάδια εμπρησμού και πολύ γρήγορα οι πυροσβέστες οδηγήθηκαν στην 29χρονη, η οποία και συνελήφθη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και η νεαρή γυναίκα διατηρούσαν στο παρελθόν στενές σχέσεις.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Ηράκλειο: Στις φλόγες αυτοκίνητο κοντά σε βενζινάδικο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης