Ηράκλειο: Νεαρό ζευγάρι με δύο μωρά έμεινε στον δρόμο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016, 20:25
Ηράκλειο: Νεαρό ζευγάρι με δύο μωρά έμεινε στον δρόμο
Ένα νέο ζευγάρι με δύο μωρά στην αγκαλιά, έμεινε ξαφνικά χωρίς στέγη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει την πόρτα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού.

Άνθρωποι καθημερινοί που μέσα στην λαίλαπα της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν χωρίς στέγη, ζητούν την αλληλεγγύη των συνανθρώπων τουςκαι ένα σπίτι με ενοίκιο μέχρι 100 ευρώ για να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η έκκληση  της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού που έσπευσε άμεσα να ξεκινήσει την προσπάθεια για να βρεθεί στέγη για αυτήν την οικογένεια, στις Μοίρες.

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στέγη με χαμηλό ενοίκιο στην οικογένεια μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φαιστού στο τηλέφωνο 28923-40 217.

Στην Έκκληση της υπηρεσίας αναφέρεται «Η Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού, κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να εκμισθώσει οίκημα στην περιοχή των Μοιρών, με ενοίκιο μέχρι 100,00 ευρώ μηνιαίως, σε οικογένεια με δύο μικρά παιδιά. Οι ανωτέρω είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανασφαλίστων της Υπηρεσίας μας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Πηγή: mesaralive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016, 20:29