Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 25χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια σε γλέντι που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο χωριό Πολυθέα στο Καστέλι Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 25χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και οπλοφορία.

Για σωματικές βλάβες οι υπόλοιποι συλληφθέντες

Για το αιματηρό περιστατικό έχουν συλληφθεί ακόμα τρία άτομα, πρόκειται για έναν 43χρονο, έναν 42χρονο και έναν 20χρονο, με τον τελευταίο να εμφανίζεται χθες ενώπιον του εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εισαγγελέας άσκησε και στους τρεις διώξεις για σωματική  βλάβη με πλημμεληματικό χαρακτήρα.

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και στο χωριό Πολυθέα στο Καστέλλι Πεδιάδος πραγματοποιούνταν κρητικό γλέντι για την γιορτή της Παναγίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, όλα ξεκίνησαν από παρέα ατόμων που φέρονται να ενοχλούσαν τον κόσμο στην πίστα που επιχειρούσε να χορέψει. Έχοντας όλοι καταναλώσει αρκετές ποσότητες αλκοόλ η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει με αποτέλεσμα, μετά από έναν σύντομο διαπληκτισμό, ο 25χρονος να μαχαιρώσει τα δύο αδέρφια 24 και 20 χρονών.

Η κατάσταση της υγείας των δύο αδερφών

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η κατάσταση της υγείας του 20χρονου άνδρα ο οποίος έφερε και τα πιο σοβαρά τραύματα από την επίθεση του 25χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 20χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ μετά από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στον θώρακα προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση των πνευμόνων.

Το χειρουργείο είχε επιτυχία και ο ίδιος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος αδερφός του ο οποίος φέρει τραύματα στην πλάτη είναι καλύτερα στην υγεία του και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης