Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, τρία άτομα, δύο άνδρες 44 και 45 ετών και μια 64χρονη, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης εξακριβώθηκαν οικίες ιδιοκτησίας του 45χρονου και της 64χρονης, τις οποίες ο 44χρονος χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Στη συνέχεια εντοπίστηκε ο 44χρονος να τοποθετεί μια σακούλα σε κάδο απορριμμάτων, η οποία -όπως διαπιστώθηκε- περιείχε μια συσκευασία με 2.006 γραμμάρια ηρωίνη σε μορφή βράχου και μια συσκευασία με 502 γραμμάρια ηρωίνη σε μορφή σκόνης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνες στα σπίτια των τριών ατόμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 6.904,1 γραμμάρια κάνναβη, 72,5 γραμμάρια κοκαΐνη σε 20 αυτοσχέδιες συσκευασίες, το χρηματικό ποσό των 1.820 ευρώ, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 44χρονου ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης