Απολογούνται αύριο, Τρίτη, οι οκτώ συλληφθέντες από την επιχείρηση της αστυνομίας στις Ατσιπάδες και τον Μοριά, στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες χασίς σε βαρέλια, Καλάσνικοφ, άλλα όπλα και σφαίρες. Εναντίον τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση σε βαθμό κακουργήματος που άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου.

Επίσης, οι οκτώ αναμένεται να απολογηθούν και για τις επιπλέον κατηγορίες κατά περίπτωση που ασκήθηκαν σε καθέναν τους, ενώ αναζητείται και ένας 43χρονος Έλληνας για συμμετοχή στην οργάνωση, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οκτώ, από τους οποίους επτά Έλληνες, ηλικίας από 20 έως 77 ετών και ένας 28χρονος Αφγανός, συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στα χωριά Ατσιπάδες και Μοριά Ηρακλείου, Στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 221,5 κιλά χασίς αποθηκευμένο σε 21 πλαστικά βαρέλια, τρία Καλάσνικοφ με τους γεμιστήρες τους, δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, ένα περίστροφο, πέντε κυνηγετικές καραμπίνες, 1.601 πλήρη φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο κουκούλες προσώπου, ένα ζευγάρι γάντια, καθώς και επτά αλυσοπρίονα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης