Ηράκλειο: Τέσσερις στο εδώλιο για τη δολοφονία 39χρονου επιχειρηματία

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, 01:00
Ηράκλειο: Τέσσερις στο εδώλιο για τη δολοφονία 39χρονου επιχειρηματία
Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου θα βρεθούν στις 12 Ιουνίου οι κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης τον Ιανουάριο του 2017.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσουν ο 35χρονος συνέταιρος του επιχειρηματία, η 31χρονη φίλη του και δύο ακόμη νεαροί άνδρες, ηλικίας 26 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις.

Σημειώνεται ότι τόσο ο 35χρονος συνέταιρος, αλλά και ο 26χρονος βρίσκονται ήδη στη φυλακή, καθώς κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στις ανακριτικές αρχές, ενώ η 31χρονη φίλη του συνεταίρου είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ο τέταρτος της παρέας, ο 24χρονος , ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια, κρίθηκε κι αυτός προσωρινά κρατούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πολυήμερη αναζήτηση της οικογένειας του, το πτώμα του άτυχου 39χρονου είχε βρεθεί σε απομακρυσμένο σημείο στην περιοχή της Ρογδιάς .

Ο επιχειρηματίας επισκεπτόταν αρκετά συχνά την Κρήτη για δουλειές, ενώ πριν τη δολοφονία του σχεδίαζε να ανοίξει γραφείο στην πόλη του Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, 09:46