Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δύο άνδρες από την Αλβανία, οι οποίοι φέρονται ως οι δράστες δεκάδων διαρρήξεων και κλοπών, σε σπίτια στην πόλη του Ηρακλείου.

Ανάμεσα στις περιπτώσεις αυτές, συμπεριλαμβάνεται και η «χρυσή» κλοπή από σπίτι στην περιοχή των Βασιλειών, από όπου οι δύο διαρρήκτες είχαν κλέψει το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ μέσα από χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το στοιχείο που ξεκλείδωσε τις έρευνες των Αρχών, ήταν βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο είχε καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Οι αστυνομικοί που επεξεργάστηκαν το υλικό, κατάφεραν να καταγράψουν στοιχεία του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Με μεθοδική δουλειά, ταυτοποίησαν το αυτοκίνητο και έφθασαν στα ίχνη τους. Κατά την επιχείρηση που έγινε με «οδηγό» το αυτοκίνητο των υπόπτων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο Αλβανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι ίδιοι αποδεικνύονται «σκληρά καρύδια» καθώς δεν λένε λέξη για όσα τους αποδίδονται, από την προανάκριση προέκυψαν σε βάρος τους στοιχεία για τουλάχιστον 15 διαρρήξεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο έχουν ποινικό παρελθόν για παρόμοιες παραβατικές πράξεις.

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης