Ηράκλειο: Του έκλεψαν τσιγάρα αξίας 10.000 ευρώ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016, 03:25
Ηράκλειο: Του έκλεψαν τσιγάρα αξίας 10.000 ευρώ
Θύμα κλοπής, για ακόμη μία φορά, έπεσε ο 29χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στις Βρύσες Αποκορώνου Ηρακλείου, από τον οποίο είχαν κλέψει τσιγάρα αξίας χιλιάδων ευρώ τρεις αλλοδαποί πριν από λίγες ημέρες. Μετά από λίγα 24ωρα, το κατάστημα του 29χρονου βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο, με τους «επιτήδειους» να κλέβουν αυτή τη φορά τσιγάρα αξίας 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitiko.gr, από την Αστυνομία ζητήθηκε να ελεγχθούν οι κάμερες ασφαλείας, που διαθέτει το Δημαρχείο Αποκόρωνα, και βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα του 29χρονου. Όμως, άπαντες βρέθηκαν προ εκπλήξεως, καθώς διαπίστωσαν ότι οι κάμερες… δεν λειτουργούσαν!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ουδείς φαίνεται πως γνώριζε ότι εδώ και αρκετό διάστημα οι κάμερες ήταν εκτός λειτουργίας, αφήνοντας ουσιαστικά το Δημαρχείο… εκτεθειμένο!

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται και πάλι στη γνωστή «τριάδα», ενώ ο 29χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι σχεδόν βέβαιος ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που τον είχαν κλέψει και την πρώτη φορά ή έβαλαν κάποιους δικούς τους ανθρώπους.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016, 03:25