Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, 21:10
Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο και συνελήφθησαν τρεις Έλληνες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.  
 
Κατασχέθηκαν σχεδόν 1 κιλό και 500 γραμμάρια κάνναβης, 10 δενδρύλλια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Συγκεκριμένα σε περιοχές του δήμου Φαιστού και σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του αστυνομικού τμήματος Φαιστού, εντοπίστηκε ο ένας Έλληνας να αποκρύπτει ναρκωτικές ουσίες σε θαμνώδη υπαίθριο χώρο, με αποτέλεσμα να οργανωθεί επιχείρηση και να πραγματοποιηθούν έρευνες στην κοινή οικία δύο Ελλήνων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: «1277 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και σπόροι κάνναβης».

Ακόμη σε άλλη αγροτική τοποθεσία, βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε ακόμη μία επιχείρηση στην ίδια περιοχή, κατά τη διάρκεια έρευνας σε Έλληνα, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 207 γραμμάρια κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στην οικία που διαμένει και σε αύλιο χώρο όπου βρέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Φαίστου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, 21:13