Τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος συνελλήφθησαν χθες στο Ηράκλειο. Οι νεαροί είχαν ανοίξει το σπίτι 67χρονης και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας «Συνελήφθησαν, χθες (09.04.2015) το πρωί στο Ηράκλειο, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 21, 22, 23 και 17 ετών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, για κλοπή. Επιπλέον από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνελήφθη 37χρονη ημεδαπή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, χθες (09.04.2015) το πρωί αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, όπου κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στο όχημα και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι, οι 21χρονος, 22χρονος, 23χρονος και 17χρονος, χθες το πρωί εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 67χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ, ενώ σε προγενέστερο χρόνο είχαν επιχειρήσει ανεπιτυχώς να διαρρήξουν οικία 57χρονου ημεδαπού.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: flashnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης