Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας της Αθήνας μετά τις καταγγελίες για αστυνομική βία που έκανε ο γνωστός σκηνοθέτης και οι γιοί του οι οποίοι συνελήφθησαν στο σπίτι τους που βρίσκεται δίπλα στην κατάληψη που εκκενώθηκε στην οδό Ματρόζου, στο Κουκάκι.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας θα ερευνήσει το ενδεχόμενο να διαπράχθηκαν αξιόποινες πράξεις μεταξύ των οποίων αυτή της σωματικής βλάβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, πληροφορίες από την Εισαγγελία της Αθήνας αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για εκκένωση καταλήψεων στο Κουκάκι ήταν παρόντες τρείς εισαγγελείς. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εισαγγελικοί λειτουργοί ήταν παρόντες στις κατ΄ οίκον έρευνες που διενεργήθηκαν σύμφωνα με τον νόμο.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο θα καθίσουν στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου οι εννέα συλληφθέντες από τα κτίρια των καταλήψεων στο Κουκάκι.

Σε βάρος των κατηγορουμένων, που έχουν αφεθεί ελεύθεροι, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, κατά περίπτωση, για βία κατά υπαλλήλων , διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας , επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών , απείθεια, παράνομη οπλοκατοχή, εξύβριση και απόπειρα παράνομης βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης