Η «μαγική» κηραλειφή που διαφημίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος για την προστασία από τον κορωνοϊό, μπαίνει στο …τραπέζι της Εισαγγελίας. Μετά το ΕΣΡ, αναλαμβάνει κι ο εισαγγελέας για να διαπιστώσει τις «θαυματουργές» ιδιότητες του σκευάσματος με το όνομα  «Βυζαντινόν» που προβάλει μέσω τηλεοπτικού σταθμού ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, ως «ασπίδα» προστασίας  από τον κορωνοϊό και την ασθένεια της πνευμονίας.

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιωτας ,διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για τις δικές του ενέργειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αναφορά του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος εφιστά την προσοχή των εισαγγελικών αρχών για την εν λόγω κρέμα και τις  δήθεν προστατευτικές ιδιότητες της από τον επικίνδυνο ιό. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της αναφοράς,  ο κ. Βελόπουλος αποβλέπει στην αύξηση των πωλήσεων αγνοώντας επιδεικτικά τις επίσημες οδηγίες των υγειονομικών αρχών της χώρας που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να υποδείξουν μέτρα προστασίας για τον πληθυσμό.

Κατ΄  αυτόν τον τρόπο, όπως επισημαίνεται,  θέτει σε σοβαρή έκθεση όσους τον εμπιστευτούν και κατ’ επέκταση σε διακινδύνευση τη δημόσια υγεία .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης