Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν το πρωί της Τρίτης υποστηρικτές του τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, κατά τη μεταγωγή του από τις φυλακές Διαβατών στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για αύριο καθώς στο πινάκιο του δικαστηρίου είχε αριθμό 17.

«Είσαι ο Κολοκοτρώνης της Θεσσαλονίκης», ακούστηκε από τα χείλη υποστηρίκτριάς του και ο φανερά καταβεβλημένος πρώην δήμαρχος της απάντησε με ένα χαμόγελο. Η υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του κεντρικού δήμου για την οποία καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, θα επανεξεταστεί σε δεύτερο βαθμό, από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ίδιο όχημα που έγινε η μεταγωγή του Β. Παπαγεωργόπουλου έφτασε στα δικαστήρια ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας, που, επίσης, εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ίδια υπόθεση. «Ήμαστε αθώοι και μας κουβαλάνε με χειροπέδες. Η Δικαιοσύνη θα πει την αλήθεια» φώναξε ο Μ. Λεμούσιας, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.

Λίγο αργότερα κατέφθασε από τις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, ο τρίτος ισοβίτης για την υπεξαίρεση, πρώην ταμίας του δήμου, Παναγιώτης Σαξώνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αύριο η έφεση Παπαγεωργόπουλου – Πολιτικός ενάγων ο Δήμος, Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, 09:44

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης