Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε το απόγευμα της Δευτέρας ο 40χρονος που το περασμένο Πάσχα έριχνε «μπαλωθιές» σε γλέντι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου Γιώργου Γυπαράκη.

Η υπόθεση αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, με τον 40χρονο να εμφανίζεται μετανιωμένος και να δηλώνει πως δεν κατάλαβε πώς συνέβη το μοιραίο ατύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 40χρονο και του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Η τραγωδία

Ήταν Κυριακή του Πάσχα και στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου μία οικογένεια έχει στήσει γλέντι από το πρωί για να γιορτάσει την Ανάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρίσκονταν ο 25χρονος Γιώργος Γυπαράκης, ο 40χρονος κατηγορούμενος και αρκετά ακόμα συγγενικά πρόσωπά τους και φίλοι.

Το γλέντι «άναψε» και ο 40χρονος αποφασίζει να βγάλει το όπλο και να ρίξει «μπαλωθιές».

Το όπλο, όμως, κάποια στιγμή έπαθε εμπλοκή και την ώρα που το κατέβαζε ο 40χρονος πιθανότατα ξεμπλόκαρε και εκπυρσοκρότησε τέσσερις φορές. Οι σφαίρες βρήκαν τον 25χρονο, αλλά και έναν 23χρονο που τραυματίστηκε στο δεξί μάτι.

Φίλοι και συγγενείς μετέφεραν τους τραυματίες στη διασταύρωση της Επισκοπής, όπου περίμεναν δύο ασθενοφόρα. Ο 25χρονος εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης