Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Πρωτοβάθμιο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον 21χρονο που δολοφόνησε την σύντροφό του Μόνικα Κωνσταντινίδου.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 21χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της απολογίας του υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Στο άκουσμα της απόφασης ο κατηγορούμενος ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και δέχθηκε την ποινή χωρίς να αντιδράσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση:

Η Μόνικα Κωνσταντινίδου τον Αύγουστο του 2013 είχε εξαφανιστεί για πέντε μέρες όταν και τελικά ομολόγησε ο φίλος της το αποτρόπαιο έγκλημα του υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το σημείο που είχε πετάξει το πτώμα της. Όταν του ζήτησε να χωρίσουν τον τύφλωσαν η ζήλεια και το πάθος του.

Η Μόνικα Κωνσταντινίδου, 25 χρόνων, είχε χαθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Αυγούστου του 2013 από το σπίτι της στη Μοναστηρίου. Είναι γεγονός πως όλοι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση της είχε συναντηθεί με τον κατά πέντε χρόνια μικροτερό της φίλο και του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσουν τη σχέση τους. Ο 20χρονος τότε δράστης που φοιτούσε στη Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού, την πίεζε και μάρτυρες τους είδαν να λογομαχούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μόνικα, πέραν από αεροσυνοδός, εργαζόταν εκείνη την περίοδο και σε μια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: thousandnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης