Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι δύο Σομαλοί που ανήμερα των Χριστουγέννων του 2010, πίσω από το κολυμβητήριο «Πεπανός», στον Άγιο Γεώργιο Λάγγουρα, είχαν σκοτώσει ένα νεαρό Τυνήσιο. Πρόκειται για έγκλημα που είχε σοκάρει την τοπική κοινή γνώμη.

 Στα ρούχα τους είχαν βρεθεί κηλίδες αίματος του θύματος και επιβεβαιώθηκε ότι οι δύο άνδρες είχαν μεταφέρει τον άνδρα νεκρό και είχαν αφήσει το σώμα του στην Πατρών-Κλάους, όπου και εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα διατηρούσε σημαντικές διαφορές με τους δύο δράστες. Το διάστημα πριν από το φόνο είχε κάψει ένα εγκαταλειμμένο ΙΧ που έμενε ο ένας από τους δύο Σομαλούς ενώ φαίνεται ότι του είχε σπάσει και το πόδι κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες από μαρτυρίες ομοεθνών τους που δήλωσαν ότι οι δύο Σομαλοί διέμεναν με το θύμα σε ένα εγκαταλειμμένο ΙΧ, πίσω από το «Πεπανός». Εκεί τελέστηκε και ο φόνος και γι’ αυτό οι δράστες προσπάθησαν να απομακρύνουν το πτώμα του άνδρα από το σημείο.

Τη μοιραία βραδιά οι δύο Σομαλοί είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μόλις εντόπισαν τον Τυνήσιο άρχισαν να τον κτυπούν με ξύλα και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν 17 φορές. Στη συνέχεια οι δράστες έβγαλαν όλα τα ρούχα του θύματος και τον τύλιξαν με μια κουβέρτα για να τον μεταφέρουν στην Πατρών-Κλάους, όπου και το άφησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:pelop
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης