Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης φαρμακοποιού φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να την σκοτώσει. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης στο οποίο αναφέρεται ασφυκτικός και βίαιος θάνατος. Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του, καθώς βρέθηκε να αιμορραγεί στους καρπούς και στον λαιμό.

Αρχικά ο 55χρονος προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του και στη συνέχεια επιχείρησε, δίχως αποτέλεσμα, να δώσει τέλος στη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταία λύση για τον 55χρονο δράστη ήταν να παραδοθεί για το έγκλημα που διέπραξε, καλώντας στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το kavalaportal, η φαρμακοποιός είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να χωρίσουν, καθώς εκείνος τη ζήλευε παθολογικά.

Το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, έξι και δέκα ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, ενώ ο ίδιος λέει πως φοβήθηκε ότι δεν θα τον άφηνε να βλέπει τα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρεται να την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Κατέβασε τα ρολά και προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του. Προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του, έδιωξε έναν ηλικιωμένο που είχε πάει για να παραλάβει τα φάρμακά του και έπειτα ζήτησε από την υπάλληλο της επιχείρησης να του δώσει τα δεύτερα κλειδιά. Μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο.

Συγκλονίζει μάλιστα το γεγονός ότι σύμφωνα με την υπάλληλο του φαρμακείου, της πήγε μήνυμα στις 8 το βράδυ της Πέμπτης όπου όλοι αναζητούσαν την φαρμακοποιό, από το κινητό της 43χρονης ότι όλα είναι καλά και ότι «είμαστε στον μηχανικό και ψάχνουμε σπίτι». Τότε ήταν η στιγμή που η συνεργάτιδα της αδικοχαμένης γυναίκας κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, και ενημέρωσε την οικογένειά της.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 00:30, ο 55χρονος άνδρας κάλεσε τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος και είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο χώρο. 

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου 

Ο άνδρας, ο οποίος χθες Παρασκευή υπεβλήθη, σε χειρουργείο μίας ώρας στο γενικό νοσοκομείο Καβάλας αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και φρουρούμενος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης