Κατ’ επάγγελμα… ιερόσυλοι ήταν δύο άνδρες, 25 και 42 ετών, οι οποίοι έμπαιναν μέσα σε ιερούς ναούς και άρπαζαν τάματα. Από την εγκληματική τους δράση δε γλύτωνε φυσικά ούτε το παγκάρι.

Για κακή τους τύχη, αστυνομικοί του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου τους ανακάλυψαν, προχωρώντας στην εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων κλοπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές σε Ιερούς Ναούς στο Δήμο Μίνωα Πεδιάδος.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, οι δύο δράστες είχαν κλέψει 70 ευρώ από το παγκάρι της εκκλησίας στη Μαχαιρά, τη νύχτα της 30ης Νοεμβρίου 2011.

Το χρονικό διάστημα από 27-11-2011 ως 01-12-2011 έκλεψαν από το παγκάρι της εκκλησίας στο δ.δ. Κάτω Πουλιών 25 ευρώ, τρία χρυσά κοσμήματα και διάφορα άλλα τάματα. Τη νύχτα της 26ης Αυγούστου 2011 προσπάθησαν να κλέψουν χρήματα από το παγκάρι της εκκλησίας στο Αποΐνι, ενώ τα ξημερώματα της 1ης Δεκεμβρίου 2011 προσπάθησαν να αδειάσουν το παγκάρι από καθεδρική εκκλησία στο Αρχοντικό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου. Υπογραμμίζεται ότι ο 42χρονος είχε απασχολήσει και για άλλες παρόμοιες πράξεις στο παρελθόν.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης