Σωρεία ένοπλων ληστειών είχε διαπράξει η συμμορία που εξαρθρώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Ίλιον, έπειτα από άγρια καταδίωξη και πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τέσσερα άτομα, αλβανικής υπηκοότητας (δύο 24χρονους, έναν 21χρονο και ένα 18χρονο), τα οποία λίγο πριν είχαν διαπράξει ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Πετρούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι οι τέσσερις συλληφθέντες μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους, που διαφεύγουν τη σύλληψη, είχαν συστήσει συμμορία που διέπραττε ληστείες σε καταστήματα, σούπερ μάρκετ, πρακτορεία ΠΡΟΠΟ και σπίτια. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά οκτώ ένοπλες ληστείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 18χρονος είχε συλληφθεί και τον περασμένο Μάιο μαζί με άλλους συνεργούς του για τη ληστεία μετά φόνου σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στα Πατήσια, ενώ κατηγορείται και για άλλες ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονιών και άλλα αδικήματα.

Μετά τη σύλληψή του προφυλακίστηκε, αλλά στις 10 Νοεμβρίου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο τμήμα της περιοχής του, δύο φορές τον μήνα. Αμέσως, όμως, μετά την αποφυλάκισή του, ξαναγύρισε στις παλιές του εγκληματικές δραστηριότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή των τεσσάρων συλληφθέντων βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, με το οποίο πυροβόλησαν εναντίον περιπολικού, ένα πιστόλι, φυσίγγια, κουκούλες, γάντια και άλλα αντικείμενα. Και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης