Καφενείο στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια («φρουτάκια») εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αριδαία Πέλλας, έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν μία αλλοδαπή και έξι Έλληνες, ηλικίας από 31 έως 70 ετών, εκ των οποίων η 31χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και έξι παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 85χρονης, η οποία απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι η προσωρινά υπεύθυνη του καφενείου είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία συνολικά 24 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους έξι εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα παίγνια («φρουτάκια») από ισάριθμους θαμώνες.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν 24 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι δύο εκ των οποίων λειτουργούσαν ως «εξυπηρετητές» (server), καθώς και το χρηματικό ποσό των 228,60 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Έδεσσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης