Στη σύλληψη εννέα ατόμων, ηλικίας από 49 έως 71 ετών, προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι Αρχές στο Ηράκλειο, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι η 52χρονη ιδιοκτήτρια είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο την παράνομη διενέργεια του απαγορευμένου και τυχερού παιγνίου «Poker», στο οποίο συμμετείχαν οκτώ άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο η ιδιοκτήτρια του καφενείου όσο και οι παίκτες συνελήφθησαν.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.240 ευρώ ως προερχόμενο από τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στον χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 567 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά, και δύο τράπουλες.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης