Είχε προτίμηση στην ίδια καφετέρια

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012, 07:24
Είχε προτίμηση στην ίδια καφετέρια
Μόνιμος… στόχος για έναν 35χρονο έγινε μία καφετέρια στα Τρίκαλα, την οποία διέρρηξε τρεις φορές, από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι προχθές. Ο νεαρός “ποντικός” συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ομολογώντας ότι διέπραξε τις κλοπές, με λεία ότι έβρισκε κάθε φορά μέσα στο κατάστημα. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος διέρρηξε την καφετέρια κατά το χρονικό διάστημα από 4 Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου.

Την πρώτη φορά, διέρρηξε το κατάστημα και αφαίρεσε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διακόσιους ψηφιακούς δίσκους (CD), πέντε DVD, 50 μπουκάλια διαφόρων ποτών, μία κάμερα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Το δεύτερο “χτύπημα” του 35χρονου έγινε βραδινές ώρες της 9ης προς 10 Μαρτίου, όταν εισήλθε στο κατάστημα από παράθυρο και αφαίρεσε ένα DVD player, 15 μπουκάλια διαφόρων ποτών, δύο τηλεκοντρόλ από συνδρομητικούς ψηφιακούς δέκτες και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Η τρίτη -και τελευταία- διάρρηξη, έγινε προχθές το πρωί, όταν εισήλθε στο κατάστημα από ανασφάλιστη είσοδο και διέρρηξε με εργαλείο την ταμειακή μηχανή, από την οποία αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό. Εναντίον του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ τη σχετική προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012, 07:29