Σε λυγμούς ξέσπασε η χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτωρία Καρύδα,  ακούγοντας το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του στο δικαστήριο. 

Σε αυτό ακούγονται οι οκτώ πυροβολισμοί, ένας γείτονας να φωνάζει βοήθεια, η πόρτα του αυτοκινήτου του δράστη να ανοίγει και στη συνέχεια να βάζει μπρος την μηχανή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηχητικό ντοκουμέντο αυτό,  που αποτελεί  στοιχείο της δικογραφίας, παρουσιάστηκε από την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων στο Δικαστήριο προκειμένου να αποδειχθεί πως ήταν μόνο ένας ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

 

«Ακούστηκε για πρώτη φορά ηχητικό ντοκουμέντο. Ακούγονται πυροβολισμοί. Μετά ακούγεται το κλείσιμο της πόρτας. Ενισχύεται η άποψη ότι ο δράστης ήταν μόνος του», τόνισε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, είχε δολοφονηθεί το 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα. 

Αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία, ο πρώτος εκ των δύο κατηγορουμένων

Εν τω μεταξύ, αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο πρώτος εκ των δύο κατηγορουμένων που απολογήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε μάλιστα το νεογέννητο παιδί του για να πείσει ότι δεν είναι ο εκτελεστής του άγριου εγκλήματος πριν από δύο χρόνια.

«Ποιος άνθρωπος με ένα νεογέννητο παιδάκι να κάνει ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα; Να ρισκάρει, να ρισκάρω τη δική μου ζωή και του παιδιού μου;» διερωτήθηκε ενώ με το χέρι στην καρδιά, πρόσθεσε : «Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι. Μου λείπει πολύ η οικογένεια μου» για να εισπράξει την απάντηση της χήρας του άτυχου επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα που του είπε: «Και εμένα ο άνδρας μου».

Κατηγορούμενος: «Έχω συμπόνια για εσάς και καταλαβαίνω. Τα ΜΜΕ με έχουν κάνει κάτι που δεν είμαι. Πιστέψτε με, δεν έχω σχέση, δεν σκότωσα το σύζυγο σας πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με κρίνει αθώο και θα γυρίσω πίσω στο παιδί μου».

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος  έβαλε μάλιστα τα κλάματα, ισχυριζόμενος πως έφυγε για τη Βουλγαρία από την Ελλάδα όπου, όπως είπε, ήρθε με τον αδελφό του για να κάνουν έρευνα προκειμένου να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά, όταν τον ενημέρωσε η γυναίκα του ότι ο γιος του ήταν άρρωστος. «Στην Ελλάδα είχα έρθει να δω εάν μπορώ να δραστηροποιηθώ στο χώρο της εστίασης και σε στούντιο τατουάζ. Είχα έρθει να κοιτάξω τι ευκαιρίες υπήρχαν. Είχα αποφασίσει κατά 80% ότι θα ερχόμουν να αρχίσω εδώ επιχείρηση και να φέρω εδώ τη γυναίκα μου και το παιδί μου», ισχυρίστηκε.

Αύριο απολογείται ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης