«Ο πατραϊκός λαός αναγνώρισε σε αυτήν τη δημοτική αρχή έναν σύμμαχο στους καθημερινούς του αγώνες. Αναγνώρισε πως σε κάθε περίπτωση βάλαμε μπροστά τις ανάγκες του. Πως πήραμε μέτρα προστασίας όσων στενάζουν κάτω από το βάρος της αντιλαϊκής πολιτικής. Πως έγιναν δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα».

Αυτά τονίζει μεταξύ άλλων ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ερμηνεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο Κώστας Πελετίδης κάνει εκτενή αναφορά στα έργα που έχουν γίνει, αλλά και σε αυτά που είναι σε εξέλιξη και προς υλοποίηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα ανοίξουν δουλειές, για περισσότερους εργαζόμενους».

Σχετικά με την αξιοποίηση του παραχωρηθέντος θαλασσίου μετώπου, ο δήμαρχος σημειώνει ότι «η προκήρυξη του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού είναι έτοιμη για ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο», προσθέτοντας ότι «στόχος είναι να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες για ελεύθερους, ανοιχτούς κοινόχρηστους χώρους».

Όσον αφορά στο τι απαντά στους αντιπάλους του, που λένε ότι παίρνει εντολές από το ΚΚΕ, ο Κώστας Πελετίδης υπογραμμίζει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 ότι «αυτοί που μας κατηγορούν ότι είμαι δήμαρχος του ΚΚΕ και όχι των πατρινών είναι κουτοπόνηροι, διότι θέλουν να ξεμπερδεύουν από μια δημοτική αρχή που χαλάει τη σούπα συγκεκριμένων συμφερόντων στην περιοχή».

Στο ζήτημα της διέλευσης του σύγχρονου τρένου μέσα από την πόλη, ο Κώστας Πελετίδης λέει ότι «η υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής αποτελεί μια πολύ καλή εξέλιξη για τον πατραϊκό λαό και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η συμπόρευση της δημοτικής αρχής με τον πατραϊκό λαό για τα δίκια του, έχει αποτέλεσμα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης