Στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στις 17.30, στο Καλλιμάρμαρο, θα βρεθούν και οι ένστολοι του Νομού Μαγνησίας, διαμαρτυρόμενοι για τα σχεδιαζόμενα μέτρα του Υπουργείου Οικονομικών που προβλέπουν και νέες μειώσεις στους μισθούς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, περίπου 150 ένστολοι του Νομού Μαγνησίας από το Αστυνομικό, το Πυροσβεστικό αλλά και το Λιμενικό Σώμα ξεκίνησαν μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου, λίγο μετά τις 13.00, με προορισμό την Αθήνα, ώστε να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο e-Volos.gr, πρόκειται για την αρχή των κινητοποιήσεών τους, καθώς μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αυτές αναμένεται να κλιμακωθούν, ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί διαμαρτυρία των ενστόλων της Μαγνησίας το Σάββατο στη ΔΕΘ.

Τέλος, τόσο ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Στέργιος Κωσταντάρας, όσο και ο πρόεδρος των Υπαλλήλων των Πυροσβεστών Μαγνησίας, Κώστας Φιλίππου, επεσήμαναν πως τα νέα μέτρα θα αποτελέσουν την ταφόπλακά τους, ζητώντας από την κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, διαφορετικά, όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν: «Θα μας βρουν μπροστά τους».

 

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Μαξίμου από τις κινητοποιήσεις, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012, 12:08

Αντάρτικο ενστόλων, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012, 08:54

Σύσσωμοι οι ένστολοι της Μαγνησίας στην Πανελλαδική κινητοποίηση, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012, 15:12

Πηγή: e-volos.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης