Καθαρισμός της παραλίας Φρεαττύδας από τον Δήμο Πειραιά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, 18:32
Καθαρισμός της παραλίας Φρεαττύδας από τον Δήμο Πειραιά

Στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της παραλίας Φρεαττύδας, ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε σήμερα εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της παραλίας.

Συγκεκριμένα, μικτά συνεργεία του δήμου απομάκρυναν ογκώδεις πέτρες από την παραλία και προχώρησαν σε παρεμβάσεις καλλωπισμού του πρασίνου, καθώς και σε εργασίες αισθητικής αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως για ακόμα μια φορά ο Δήμος Πειραιά προχώρησε σε συντονισμένες εργασίες στην παραλία της Φρεαττύδας, με στόχο τη λειτουργική και αισθητική της βελτίωση. Ο κ. Μώραλης ανέφερε στη συνέχεια ότι δεν υπάρχει δυνατότητα υλοποίησης εκτεταμένων αναπλάσεων, δεδομένου ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος αρχαιολογικός, επισημαίνοντας πως η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες, προκειμένου οι παραλίες της πόλης να είναι όμορφες, ασφαλείς και καθαρές. Κλείνοντας, ο δήμαρχος Πειραιά κάλεσε τους πολίτες να διατηρήσουν την παραλία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, υπογραμμίζοντας πως «είναι σημαντικό να σεβόμαστε και να προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, 18:32