Καθίζηση στον κόμβο Νεμέας, πτώση βράχων στον δρόμο Τρίπολης- Άστρους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 11:02
Καθίζηση στον κόμβο Νεμέας, πτώση βράχων στον δρόμο Τρίπολης- Άστρους
Πτώση βράχων και στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους- Έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Κυνουρίας . Οι δυνατοί άνεμοι και τα νερά πήραν τα φωτιστικά στο λιμάνι του Λεωνιδίου - Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα με απόφαση του δημάρχου στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Καθίζηση έχει υποστεί η οδός που συνδέει τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης στο 116 χιλιόμετρο, (κόμβος Νεμέας) σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία. Το τμήμα του δρόμου που έχει υποστεί καθίζηση λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων είναι το τμήμα που οδηγεί προς Νεμέα.

Να σημειώσουμε πως πραγματοποιείται εκτροπή κυκλοφορίας μέσω της αρχαίας Νεμέας. Επίσης στην Κορινθία υπάρχουν προβλήματα και λόγω της πτώσης δέντρων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Οι οδηγοί πρέπει γενικά να είναι προσεκτικοί, αφού υπάρχει και πτώση βράχων και στο δρόμο Τρίπολης- Άστρους, ενώ σε πολλά μέρη της Κυνουρίας η κακοκαιρία είναι έντονη. Χαρακτηριστικό των έντονων καιρικών φαινομένων είναι ότι στο λιμάνι του Λεωνιδίου οι δυνατοί άνεμοι και τα νερά από τη θάλασσα κατέστρεψαν τα φωτιστικά. Ενώ ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι τα σχολεία τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας θα παραμείνουν κλειστά.

Καλό είναι λοιπόν να αποφεύγετε τις μετακινήσεις αν δεν είναι απολύτως αναγκαίες. Ενώ και όσοι οδηγείτε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού πριν λίγη ώρα σημειώθηκε καραμπόλα 4 αυτοκινήτων στο 127,3 χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τρίπολη - Αθήνα, στον κόμβο της Στέρνας. Ευτυχώς είχαμε μόνο σοβαρές υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν.

Προβλήματα υπάρχουν και στη γειτονική Μεσσηνία, κυρίως στην περιοχή της Τριφυλλίας με πλημμύρες, πτώση δέντρων και εγκλωβισμένους οδηγούς.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 11:02