Καύσωνας το Σαββατοκύριακο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010, 07:36
Καύσωνας το Σαββατοκύριακο
Στα ύψη θα σκαρφαλώσει σήμερα αλλά και την Κυριακή ο υδράργυρος. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η θερμοκρασία θα αγγίξει μέχρι και τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις φτάνοντας και τα 7 μποφόρ.

Σήμερα η θερμοκρασία θα αγγίξει κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 6 μποφόρ.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως και 39 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί μέχρι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Τον Δεκαπενταύγουστο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ζεστός. Ωστόσο, τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά εντάσεως 3-5 μποφόρ, στα ανατολικά 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά μέχρι και τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην ηπειρωτική Ελλάδα θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια θα αγγίξει τους 40.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010, 07:39