Κάηκε στην προσπάθειά του να κάψει γραφεία συνδέσμου φιλάθλων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009, 19:38
Κάηκε στην προσπάθειά του να κάψει γραφεία συνδέσμου φιλάθλων

Στο νοσοκομείο της Ρόδου, νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, ένας 19χρονος σπουδαστής από το δήμο Αρχαγγέλου, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης, επιχείρησε, κρατώντας στα χέρια του ένα δοχείο με βενζίνη, να βάλει φωτιά στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 4.30, τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 19χρονος σπουδαστής των ΤΕΙ μετέβη έξω από τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού, έχοντας μαζί του ένα δοχείο με βενζίνη.

Εκεί, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αρμόδιες Αρχές, ο νεαρός περιέλουσε την πόρτα του κτιρίου και έβαλε φωτιά με αναπτήρα.

Όμως, η ανάφλεξη της βενζίνης ήταν ακαριαία, με αποτέλεσμα ο νεαρός, στην προσπάθειά του να φύγει, να αρπάξει και ο ίδιος φωτιά στην πλάτη. Εκείνη την ώρα, δεν κυκλοφορούσε κανείς άλλος στην περιοχή, με αποτέλεσμα να μείνει αβοήθητος και να καίγεται για αρκετή ώρα!

Όταν συμπολίτες του, που άκουσαν τις φωνές, έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ήταν ήδη αργά, αφού τα εγκαύματα που είχε υποστεί ήταν πολύ σοβαρά.

Αμέσως διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται.   

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009, 19:38