Κακαβιά: Περίπου έναν τόνο χασίς εντόπισαν οι Αρχές σε νταλίκα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017, 09:13
Κακαβιά: Περίπου έναν τόνο χασίς εντόπισαν οι Αρχές σε νταλίκα
Περίπου έναν τόνο χασίς εντόπισε μέσα σε διπλά τοιχώματα στην καρότσα αλβανικής νταλίκας ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, η νταλίκα έφτασε από την Αλβανία στο τελωνείο της Κακαβιάς και ο οδηγός της δήλωσε κατά τον έλεγχο πως δεν έχει φορτίο. Όταν οι τελωνειακοί τού ζήτησαν να ανοίξει την καρότσα, εκείνος πήδησε από τη θέση του οδηγού και τρέχοντας πέρασε τον διαχωριστικό φράχτη με το αλβανικό έδαφος και εξαφανίστηκε.

Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και τη συνδρομή των αστυνομικών του μεθοριακού σταθμού, εντοπίστηκε η ποσότητα της κάνναβης μέσα σε καρότσα της νταλίκας, η οποία είχε διπλά τοιχώματα για την τοποθέτηση και τη μεταφορά των ναρκωτικών. Σημειώνεται πως, πριν φτάσει η νταλίκα στο ελληνικό τελωνείο, πέρασε από το αλβανικό χωρίς προβλήματα, όπως όλα δείχνουν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση αστυνομικών και τελωνειακών στον μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς και την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού της νταλίκας.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017, 10:38