Τέσσερα άτομα μπήκαν σε σπίτι στη Γαλήνη Ροδόπης και χτύπησαν 74χρονο για να του κλέψουν πέντε ευρώ, ένα κινητό κι ένα πακέτο τσιγάρα. Από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κομοτηνής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου, για ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου, ενώ αναζητούνται οι τρεις συνεργοί του.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία του 36χρονου ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής μετέβη με τη βοήθεια άλλων τριών συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται, στο σπίτι 74χρονου ημεδαπού, στη Γαλήνη Ροδόπης. Οι τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν, φορώντας κουκούλες στο σπίτι του ηλικιωμένου και τον χτύπησαν την ώρα που κοιμόταν, απαιτώντας από αυτόν να τους δώσει χρήματα. Ακολούθως, αφού αναζήτησαν χρήματα ή τιμαλφή εντός της οικίας, τελικά αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, 5 ευρώ και ένα πακέτο τσιγάρα. Καθόλη τη διάρκεια, ο 36χρονος παρέμεινε εξωτερικά της οικίας, λειτουργώντας ως «τσιλιαδόρος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησε.

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Σταθμό Ιάσμου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία των άλλων τριών δραστών.

Πηγή: thrakinea.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης