Καλαμάτα: Σε κοινή θέα κατέβαζε το υλικό παιδικής πορνογραφίας ο 56χρονος ελαιοχρωματιστής

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016, 21:31
Καλαμάτα:  Σε κοινή θέα κατέβαζε το υλικό παιδικής πορνογραφίας ο 56χρονος ελαιοχρωματιστής
Περίπου εξήντα φωτογραφίες με βρεφο-παιδικό πορνογραφικό υλικό είχε «κατεβάσει» στο κινητό του από το ίντερνετ ένας 56χρονος πατέρας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, που τον παρακολουθούσαν στενά τις τελευταίες ημέρες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας είχαν πληροφορίες ότι ο 56χρονος ελαιοχρωματιστής κατέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας και τον έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση.

Τελικά, χθες κατά τη 13:00 το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον παρακολουθούσαν τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο που είχε επάνω του.

Μάλιστα, τη στιγμή εκείνη είχε ήδη συνδεθεί στο ίντερνετ και από ιστοσελίδα κατέβαζε στο κινητό του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μέσα σε αυτό οι αστυνομικοί βρήκαν περίπου 60 φωτογραφίες πορνογραφίας με μωρά, νήπια και παιδιά, τα οποία είχε κατεβάσει από το διαδίκτυο και, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, τις κατείχε για ατομική χρήση και δεν προέκυψε ότι τις μοιραζόταν με άλλους χρήστες.

Οι φωτογραφίες αναπαριστούσαν νήπια, βρέφη και παιδιά σε σεξουαλικές πράξεις με ενήλικες.

Το κινητό τηλέφωνο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και τους χώρους του σπιτιού του, χωρίς όμως να βρεθεί κάτι παράνομο.

Σε βάρος του 56χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για πορνογραφία ανηλίκων και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Καλαμάτας.
Πηγή: tharrosnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016, 21:32