Σε κάθειρξη 7 ετών καταδικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας 33χρονος Γεωργιανός για κλοπή ποδηλάτων από κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας στην Καλαμάτα.

Ο καταδικασθείς, στις 12 Αυγούστου του 2017, μαζί με έναν ακόμα συνεργό του έκλεψαν δύο ποδήλατα, εκ των οποίων το ένα βρέθηκε να το έχει ο κατηγορούμενος. Ο αστυνομικός ο οποίος κατέθεσε χθες στη δίκη είπε ότι τον βρήκε να ανεβαίνει ανάποδα την οδό Ρουμελιώτου με ένα… παιδικό BMX. Ο αστυνομικός ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το κέντρο και έψαχνε τον κατηγορούμενο και το συνεργό του. Νωρίτερα οι δυο τους είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν δύο εισόδους πολυκατοικιών και ένας νεαρός που έμενε στο ισόγειο της μιας πολυκατοικίας βγήκε να δει, γιατί γάβγιζε έντονα ο σκύλος του. Αυτοί όταν κατάλαβαν ότι τους είδαν, πήγαν στην απέναντι πολυκατοικία και προσπάθησαν να διαρρήξουν και εκεί την είσοδο. Ομως γρήγορα τα παράτησαν γιατί μια γυναίκα που καθόταν στο μπαλκόνι της άκουσε το σκύλο του γείτονα απέναντι, κοίταξε προς τα κάτω στην είσοδο και για να τους φοβίσει ώστε να φύγουν, τους πέταξε ένα μπουκάλι με νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο νεαρός που τους είδε πρώτος είχε καλέσει την Αστυνομία και, με τις οδηγίες των αστυνομικών, ακολούθησε τον κατηγορούμενο και τον συνεργό του, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί. Κάποια στιγμή όμως αυτοί κατάλαβαν ότι τους παρακολουθούν και, αφού έκλεψαν τα ποδήλατα, χώρισαν και ο ένας χάθηκε, μαζί με το μεταφορικό μέσο που απέκτησε από την κλοπή.

Πηγή: eleytherianews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης