Τις σχάρες από τα φρεάτια του νέου αυτοκινητόδρομου Τρίπολης – Καλαμάτας, όταν αυτός κατασκευαζόταν, είχε βάλει στο μάτι ένας ρομά, ο οποίο καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας σε κάθειρξη 7 ετών.

Αντίθετα, ο συγκατηγορούμενός του, βουλγαρικής υπηκοότητας, με τον οποίο είχαν συλληφθεί την επομένη της κλοπής, κρίθηκε αθώος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κατέθεσε αστυνομικός, το Μάιο του 2011 ειδοποιήθηκαν από φύλακα του οδικού έργου ότι αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν δύο άτομα, έκλεψε δύο φρεάτια.

Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε την επόμενη ημέρα. Το οδηγούσε ο ρομά και επέβαινε ο Βούλγαρος. Σε αυτό βρήκαν τα δύο καπάκια από τα φρεάτια, τα οποία παρέδωσαν στους υπευθύνους του έργου, αλλά και ένα πιάτο με υπολείμματα ηρωίνης.

Ο τότε φύλακας του έργου εξήγησε ότι είχε δει το αυτοκίνητο και τα καπάκια που είχαν αφαιρεθεί από το αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Σκάλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην απολογία του, ο ρομά είπε ότι εκείνο το βράδυ είχε κάνει χρήση ηρωίνης και δε θυμάται ούτε τι έκανε ούτε και αν ήταν άλλος μαζί του.

Ο Βούλγαρος από την πλευρά του είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με την κλοπή και πως συνάντησε τον ρομά την άλλη ημέρα στον καταυλισμό, όπου είχε πάει για να προμηθευτεί τη δόση του, καθώς κάνει χρήση ναρκωτικών. 

Πηγή: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης