Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες του τραυματισμού μίας μαθήτριας της Β’ τάξης του 9ου Δημοτικού Καλαμάτας, η οποία βρίσκεται από τη Δευτέρα υπό παρακολούθηση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς υπάρχουν αναφορές ακόμα και ότι έπεσε από παράθυρο του δευτέρου ορόφου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ οι μαθητές αποχωρούσαν από το κτήριο, ενημερώθηκε από άλλο μαθητή, ότι το συγκεκριμένο κορίτσι βρισκόταν τραυματισμένο στο προαύλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγαίνοντας στο σημείο, βρήκε το παιδί πεσμένο, έχοντας ένα καρούμπαλο στο μέτωπο, διατηρώντας ωστόσο τις αισθήσεις του.

Άμεσα ενημερώθηκε η μητέρα του κοριτσιού και με τη συνοδεία της υποδιευθύντριας του σχολείου μετέφεραν τη μαθήτρια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Αργότερα ενημερώθηκαν, ότι το παιδί μεταφέρθηκε στην Αθήνα για παρακολούθηση, δεδομένου ότι δεν υπάρχει νευροχειρουργός στο νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διευθυντής του σχολείου, την Τρίτη βρέθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του κοριτσιού.

«Προέχει η υγεία της μαθήτριας και από εκεί και πέρα θα διερευνηθεί το περιστατικό», τόνισε, διαψεύδοντας πληροφορίες περί τιμωρίας του παιδιού από εκπαιδευτικό, που είχε ως αποτέλεσμα στη συνέχεια τον τραυματισμό του.

Για το περιστατικό έχει γίνει αναφορά από τη διεύθυνση του σχολείου προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία έχει διαβιβαστεί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην Τρίπολη. 

Πηγή: eleftheriaonline.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης