Καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Απριλίου 2011, 08:00
Καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας
Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε για σήμερα Σάββατο. Τις πρωινές ώρες, η ορατότητα στα ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 27 και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στα νοτιότερα πελάγη ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενώ ενισχυμένο δυτικό ρεύμα εντάσεων 6 με 7 μποφόρ αναμένεται να επικρατήσει στον Κορινθιακό.

Λίγες αραιές νεφώσεις, θα έχουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις, ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις, και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, και θα εξασθενήσουν το απόγευμα.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Απριλίου 2011, 08:00